Uvjeti poslovanja, Pravne informacije i Uvjeti korištenja

Uvjeti poslovanja

Informacije o obrtu

MINDFULNESSA, obrt za usluge, vl. Vanessa Keranović
Ivana Rabara 1b, 10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 54762981857
E-mail: vanessa@mindfulnessa.com

OPĆI UVJETI POSLOVANJA 

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Opće uvjete korištenja usluge online kupovine prije korištenja web stranice http://www.mindfulnessa.com u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu.

OPĆE ODREDBE UVJETA PRODAJE 

Nositelj svih prava na internet stranici http://www.mindfulnessa.com je obrt MINDFULNESSA, obrt za usluge, vl. Vanessa Keranović (dalje u tekstu: MINDFULNESSA) koji putem navedene stranice pruža uslugu prodaje putem svog servisa – Web shop (dalje u tekstu: Web shop).

Korištenjem usluge Web shopa i svih pridruženih stranica i servisa na domeni www.mindfulnessa.com smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda putem Web shopa te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Web shopa.

Pružatelj usluge internet prodaje putem Web shopa je MINDFULNESSA. Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju s ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim korisničkim pravima i obvezama. MINDFULNESSA pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama. 

Korištenje usluga Web shopa odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Web shop od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a MINDFULNESSA ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja. 

Web shop ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Fotografije su ilustrativnog karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve proizvode ne može reklamirati s te osnove.

Ovim Općim uvjetima online kupovine uređuju se odnosi između Korisnika, odnosno Kupaca Web Shop-a mindfulnessa.com i Prodavatelja, a u odnosu na uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, način plaćanja, jamstvo, reklamacije i povrat robe, dostavu robe, tajnost osobnih podataka i druga pitanja vezana uz korištenje Web Shop-a mindfulnessa.com i online kupnju, sve u skladu s važećim propisima, prvenstveno Zakonom o trgovini, Zakonom o elektroničkoj trgovini i Zakonom o zaštiti potrošača. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom kada Prodavatelj primi elektroničku poruku koja sadrži izjavu kupca da prihvaća ponudu, odnosno u trenutku narudžbe proizvoda. Sav sadržaj stranice Web Shop mindfulnessa.com kao i Opći uvjeti podložni su izmjenama od strane Prodavatelja te su Korisnici, odnosno Kupci dužni prilikom svake posjete stranici, a radi potpune informiranosti, pregledati sadržaj iste. Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost zbog propuštanja Korisnika odnosno Kupca da to učini.

UVJETI KUPNJE 

Ovim se Uvjetima i pravilima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. Postupak te uvjeti kupnje/prodaje digitalnih proizvoda putem Internet prodavaonice definirani su kroz sljedeće etape: 

 • Korištenje usluge web shopa
 • Naručivanje
 • Plaćanje 
 • Otprema 
 • Preuzimanje

Isporučitelj naručene robe je MINDFULNESSA, koji putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju svog asortimana digitalnih proizvoda koji se nalaze u ponudi. Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje i plaća digitalni proizvod MINDFULNESSA-e, posredstvom Internet prodavaonice. Artikli se isporučuju po cijenama važećim na dan naručivanja. MINDFULNESSA zadržava pravo neisporuke narudžbe ukoliko postoji sumnja na zlouporabu.

Korištenje usluge web shopa

Da biste koristili usluge Internet prodavaonice, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i kupnje. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom kupnje, molimo Vas da nas u čim skorijem roku obavijestite o nastalim promjenama putem e-mail adrese: vanessa@mindfulnessa.com. Naručitelj tj. kupac odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupnje artikala.

Cijene 

Sve cijene predstavljaju maloprodajne cijene i izražene su u kunama i eurima (HRK i EUR). Porezni obveznik oslobođen je plaćanja PDV-a temeljem Čl. 90 Zakona o porezu na dodanu vrijednost. Istaknute maloprodajne cijene važe u trenutku zaprimanja narudžbe. Akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Naručivanje digitalnih proizvoda

Proizvodi se naručuju elektroničkim putem. Pritiskom gumba „Košarica“, odabrani proizvod se dodaje u potrošačku košaricu. Proizvodi se smatraju naručenim u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces „Naplate“ te potvrdi da je pročitao uvjete kupnje i slaže se s njima. Slike proizvoda na Internet prodavaonici su ilustrativne prirode te slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda.

Načini plaćanja

Kupac može odabrati između sljedećih načina plaćanja:

 • plaćanje karticama i Paypal računom (Paypal)
 • bankovna transakcija (uplata na žiro račun)

Plaćanje robe 

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti MINDFULNESSA-i, načinom plaćanja navedenim na stranicama Internet prodavaonice. Plaćanje se vrši jednokratno, transakcijski na račun tvrtke MINDFULNESSA, po primitku ponude u elektronskom obliku. Nakon što je kupac pristao na plaćanje po ponudu, na elektronsku adresu primatelja računa bit će poslana ponuda sa svim podacima. Po primitku sredstava na naš poslovni račun, proizvod će biti poslana na elektronsku adresu kupca. Rok isporuke je 10 dana od primitka uplate na račun po ponudi, te taj rok ne uključuje vikende i neradne dane. Ukoliko nekih proizvoda nemamo na zalihama, ispričavamo se zbog neugodnosti koje ta činjenica može prouzročiti. U tom slučaju ćemo Vas kontaktirati I dogovoriti želite li otkazati narudžbu, djelomično otkazati ili pričekati da proizvod dođe na zalihu.

Otprema robe

Sva roba na Web shopu je digitalnog oblika te će biti poslana kupcu nakon uspješno provedene narudžbe i plaćanja na elektronsku adresu kupca.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA 

Sukladno čl. 45 Zakona o zaštiti potrošača ( ”Narodne novine, br. 19/22) obavještavamo potrošače da prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili na kvalitetu pružene usluge mogu podnijeti u pisanom obliku te će im bez odgađanja pisanim putem biti potvrđen primitak tog prigovora. Prigovor se može podnijeti putem elektroničke pošte na adresu: vanessa@mindfulnessa.com. Na zaprimljen prigovor dostavit ćemo pisani odgovor najkasnije u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimanja pisanog prigovora pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu za dostavu odgovora.

TRAJANJE I RASKID UGOVORA 

Ugovor koji potrošač zaključi za kupoprodaju proizvoda i usluga je jednokratan ugovor koji je konzumiran isporukom robe ili usluge od strane trgovca te izvršenim plaćanjem od strane potrošača, a u slučaju da ne bude raskinut. Ovi Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio zaključenog Ugovora potrošača i trgovca.

Online rješavanje sporova

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme za online rješavanje potrošačkih sporova. Platformi za rješavanje potrošačkih sporova putem interneta kupac može pristupiti putem poveznice: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR To znači da problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.


Pravne informacije

Ova web-stranica daje općenite informacije o raznim temama, uslugama i proizvodima i usluga vezanih uz zdravlje. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih usluga i/ili proizvoda. Ova web-stranica ne sadrži medicinske ili nutritivne informacije i napravljena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog ili nutricionističkog osoblja kao ni vaših instruktora niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Nitko ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web-stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenih tegoba, problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. 

Vanessa Keranović (Mindfulnessa) nije liječnik, kiropraktičar, nutricionist, farmaceut, psiholog, psihoterapeut ili bilo koji drugi licencirani zdravstveni profesionalac. Ovaj sadržaj nije namijenjen niti bi trebao zamijeniti profesionalne usluge uključujući, ali ne ograničavajući se na medicinske, pravne, poslovne i/ili psihološke usluge. Ako vam je potrebna pomoć u ranije spomenutom, potražite pomoć od licenciranog profesionalca u tom polju koji će vam pomoći. Sadržaj na web-stranici i društvenim mrežama, komunikacija i/ili konzultacija s Vanessom imaju isključivo edukativnu i zabavnu svrhu.

Za specifične savjete i upute u vezi s proizvodima i uslugama spomenutim na ovoj web-stranici, molimo da se obratite izravno na medicinske izvore, liječničko i ljekarničko osoblje, te na tijela koja izdaju rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.


Uvjeti korištenja

Ovaj se sporazum primjenjuje kao između vas, korisnika ove web stranice i mindfulnessa.com. Smatra se da pristajete se pridržavati i obvezujete se  ovim uvjetima korištenja nakon vašeg prvog korištenja web stranice. Ako se ne slažete da ste vezani ovim uvjetima, trebali biste odmah prestati koristiti web stranicu.

 1. Definicije i tumačenje
  U ovom Sporazumu sljedeći uvjeti imaju sljedeća značenja:  

         1.         “Sadržaj” znači bilo koji tekst, grafika, slike, audio, video, softver, kompilacije podataka i bilo koji drugi oblik informacija koji se može pohraniti na računalu koje se pojavljuje na ovoj web stranici ili čini dio nje;

         2.         “mindfulnessa.com” znači http://www.mindfulnessa.com Mindfulnessa, Vanessa Keranović, Zagreb, Hrvatska.

         3.         “Usluga” znači zajednički sve internetske sadržaje, alate, usluge ili informacije koje su dostupne na mindfulnessa.com putem web stranice sada ili u budućnosti;

         4.         “Sustav” znači svaka internetska komunikacijska infrastruktura koja je dostupna na mindfulnessa.com putem web stranice sada ili u budućnosti.  To uključuje, ali nije ograničeno na, internetsku e-poštu, oglasne ploče, sadržaje za chat uživo i veze e-pošte ;

         5.         “Korisnik” / “Korisnici” znači svaka treća strana koja pristupa web stranici i nije zaposlena u mindfulnessa.com i djeluje tijekom svog zaposlenja; i

         6.         “Web stranica” znači web stranica koju trenutno koristite (www.mindfulnessa.com).

 1. Intelektualno vlasništvo

         1.         Sav sadržaj na web stranici, osim ako ga korisnici nisu prenesli, uključujući, ali ne ograničavajući se na, tekst, grafiku, logotipe, ikone, slike, zvučne isječke, videoisječke, kompilacije podataka, izgled stranice, temeljni kod i softver vlasništvo je mindfulnessa.com, naših podružnica ili drugih relevantnih trećih strana. Nastavkom korištenja Web stranice potvrđujete da je takav materijal zaštićen važećim hrvatskim i međunarodnim intelektualnim vlasništvom i drugim relevantnim zakonima.

         2.         Ne smijete reproducirati, kopirati, distribuirati, pohranjivati ili na bilo koji drugi način ponovno koristiti materijal s web stranice, osim ako na web stranici nije drugačije naznačeno ili ako vam mindfulnessa.com nije dala izričito pisano dopuštenje za to.

     3. Licenca za doprinose

         1.         Objavljivanjem vaših doprinosa bilo kojem dijelu web stranice automatski dajete, a vi izjavljujete i jamčite da imate pravo dati nam neograničeno, neopozivo, trajno, neisključivo, prenosivo, bez naknade, potpuno plaćeno, svjetsko pravo i licencu za hostiranje, korištenje, kopiranje, reprodukciju, objavljivanje, emitiranje, arhivu, pohranu, javno izvođenje, javno prikazivanje,  preoblikovanje, prevođenje, prenošenje, izvadak (u cijelosti ili djelomično) i distribuiranje takvih Doprinosa (uključujući, bez ograničenja, vašu sliku i glas) u bilo koju svrhu, komercijalnu, reklamnu ili na neki drugi način, te pripremiti izvedena djela ili uključiti u druga djela (te Doprinose) te odobriti podlicenciranje gore navedenog. Korištenje i distribucija mogu se dogoditi u bilo kojem medijskom formatu i putem bilo kojeg medijskog kanala. 

         2.         Ova će se licenca primjenjivati na bilo koji obrazac, medij ili tehnologiju koja je sada poznata ili u daljnjem tekstu razvijena, a uključuje našu upotrebu vašeg imena, naziva tvrtke i imena franšize, ovisno o slučaju, te bilo kojeg zaštitnog znaka, uslužnih žigova, trgovačkih imena, logotipa te osobnih i komercijalnih slika koje navedete. Odričete se svih moralnih prava u svojim doprinosima i jamčite da moralna prava nisu drugačije utvrđena u vašim doprinosima. 

         3.         Zadržavate potpuno vlasništvo nad svim svojim doprinosima i svim pravima intelektualnog vlasništva  ili drugim vlasničkim pravima povezanima s vašim doprinosima. Nisam odgovorna za bilo kakve izjave ili izjave u vašim doprinosima koje ste dali u bilo kojem dijelu web stranice. 

         4.         Vi ste isključivo odgovorni za svoje doprinose web stranici i izričito se slažete da ćete nas osloboditi svake odgovornosti i suzdržati se od bilo kakvih pravnih radnji protiv nas u vezi s vašim doprinosima.  

         5.         Imamo pravo, prema vlastitom i apsolutnom nahođenju, (1) uređivati ili na drugi način mijenjati bilo koji Doprinos; (2) ponovno kategorizirati sve doprinose kako bi ih se smjestilo na prikladnije lokacije na web stranici; i (3) unaprijed pregledati ili izbrisati sve doprinose u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti. Nemam obavezu da pratim tvoje doprinose. 

     4.  Podnesci

         1.         Prihvaćate i slažete se da sva pitanja, komentari, prijedlozi, ideje, povratne informacije ili druge informacije u vezi s web stranicom (“Podnesci”) koje nam pružite nisu povjerljive i postat će naša imovina. Posjedovat ću isključiva prava, uključujući sva prava intelektualnog vlasništva, i imat ću pravo na neograničeno korištenje i širenje ovih Podnesaka u bilo koju zakonitu svrhu, komercijalnu ili na neki drugi način, bez priznanja ili naknade vama. 

         2.         Ovime se odričete svih moralnih prava na bilo koje takve Podneske i ovime jamčite da su svi takvi Podnesci originalni kod vas ili da imate pravo podnijeti takve Podneske. Slažete se da protiv nas neće biti bilo kakvog navodnog ili stvarnog kršenja ili pronevjere bilo kojeg vlasničkog prava u vašim Podnescima. 

     5.  Web-stranice i sadržaj trećih strana

         1.         Web stranica može sadržavati (ili vam se može poslati putem web stranice) poveznice na druge web stranice (“Web stranice trećih strana”), kao i članke, fotografije, tekst, grafike, slike, dizajne, glazbu, zvuk, video, informacije, aplikacije, softver i drugi sadržaj ili predmete koji pripadaju ili potječu od trećih strana (“Sadržaj treće strane”). 

         2.         Takve web stranice trećih strana i sadržaj trećih strana ne istražujemo, ne nadziremo ili provjeravamo točnost, prikladnost ili potpunost i nismo odgovorni za web stranice trećih strana kojima se pristupa putem web stranice ili bilo kojeg sadržaja treće strane koji je objavljen na web mjestu, dostupan putem ili instaliran s web stranice, uključujući sadržaj, točnost, uvredljivost, mišljenja, pouzdanost, prakse privatnosti ili druga pravila sadržana na web stranicama trećih strana ili sadržaju treće strane. 

         3.         Uključivanje, povezivanje ili dopuštanje korištenja ili instalacije bilo koje web stranice trećih strana ili bilo kojeg sadržaja treće strane ne podrazumijeva njihovo odobrenje ili odobrenje od strane nas. Ako odlučite napustiti web stranicu i pristupiti web stranicama trećih strana ili koristiti ili instalirati bilo koji sadržaj treće strane, to činite na vlastitu odgovornost i trebali biste biti svjesni da ovi Uvjeti korištenja više ne vrijede. 

         4.         Trebali biste pregledati primjenjive uvjete i pravila, uključujući prakse privatnosti i prikupljanja podataka, bilo koje web stranice na koju se krećete s web stranice ili u vezi s bilo kojom aplikacijom koju koristite ili instalirate s web stranice. Sve kupnje koje izvršite putem web stranica trećih strana bit će putem drugih web stranica i drugih tvrtki, a ja ne preuzimam nikakvu odgovornost u vezi s takvim kupnjama koje su isključivo između vas i primjenjive treće strane. 

         5.         Slažete se i prihvaćate da ne podržavam proizvode ili usluge koji se nude na web stranicama trećih strana i nećete nas smatrat odgovornima za bilo kakvu štetu uzrokovanu vašom kupnjom takvih proizvoda ili usluga. Osim toga, nećete nas smatrat odgovornima za bilo kakve gubitke koje ste pretrpjeli ili štete koju ste pretrpjeli u vezi s bilo kojim sadržajem treće strane ili bilo kojim putem koji na bilo koji način proizlazi iz bilo kojeg sadržaja treće strane ili bilo kojeg kontakta s web stranicama trećih strana. 

     6.  Upravljanje web-stranicama

Zadržavamo pravo, ali ne i obvezu, da: 

         1.         nadziremo web stranicu zbog kršenja ovih Uvjeta;

         2.         poduzimamo odgovarajuće pravne radnje protiv svakoga tko, prema vlastitom nahođenju, krši zakon ili ove Uvjete, uključujući, bez ograničenja, prijavljivanje takvog korisnika tijelima za provedbu zakona;

         3.         prema vlastitom nahođenju i bez ograničenja, odbijamo, ograničimo pristup, ograničimo dostupnost ili onemogućimo (u mjeri u kojoj je to tehnološki izvedivo) bilo koji od vaših doprinosa ili bilo kojeg njegovog dijela;

         4.         prema vlastitom nahođenju i bez ograničenja, obavijesti ili odgovornosti, uklonimo s web stranice ili na drugi način onemogućimo sve datoteke i sadržaj koji su prekomjerne veličine ili na bilo koji način opterećuju naše sustave;

         5.         upravljamo web stranicom na način osmišljen kako bi zaštitili naša prava i imovinu i olakšali pravilno funkcioniranje web stranice.

 1. Veze na druga web-mjesta

Ovo web-mjesto može sadržavati veze na druga web-mjesta. Osim ako nije izričito navedeno, ove web stranice nisu pod kontrolom mindfulnessa.com ili naših podružnica. mindfulnessa.com ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj takvih web stranica i odriče se odgovornosti za sve oblike gubitka ili štete koji proizlaze iz njihove upotrebe.  Uključivanje veze na drugu stranicu na ovoj web stranici ne podrazumijeva nikakvu podršku samih web stranica ili onih koji ih kontroliraju.

 1. Veze na ovo web-mjesto

Oni koji žele postaviti vezu na ovu web stranicu na drugim web stranicama mogu to učiniti samo na početnu stranicu web stranice http://www.mindfulnessa.com bez prethodnog dopuštenja. 

     9.  Privatnost

         1.         U svrhu primjenjivog zakonodavstva o zaštiti podataka, mindfulnessa.com obrađivat će sve osobne podatke koje ste nam dostavili u skladu s našim Pravilima privatnosti dostupnim na mindfulnessa.com web stranici ili na zahtjev od mindfulnessa.com.

         2.         Slažete se da, ako ste mindfulnessa.com dostavili osobne podatke koji se odnose na treću stranu (1) imate uspostavljene sve potrebne odgovarajuće suglasnosti i obavijesti kako biste omogućili zakonit prijenos takvih osobnih podataka mindfulnessa.com i (2) da ste svakom takvom trećom stranom skrenuli pozornost na Pravila privatnosti dostupnim na mindfulnessa.com  web stranici ili na drugi način dostavili njezinu kopiju trećoj strani. Slažete se da ćete obeštetiti mindfulnessa.com u vezi sa svim obvezama, kaznama, novčanim kaznama, nagradama  ili troškovima koji proizlaze iz vašeg nepoštivanja ovih zahtjeva.

   10.  Rok i raskid ugovora

         1.         Ovi Uvjeti ostaju u punoj snazi i stupaju na snagu dok koristite web stranicu. Ne ograničavajući bilo koju drugu odredbu ovih uvjeta, zadržavam pravo, prema vlastitom nahođenju i bez prethodne obavijesti ili odgovornosti, uskratiti pristup i korištenje web stranice (uključujući blokiranje određenih IP adresa), bilo kojoj osobi iz bilo kojeg razloga ili bez razloga, uključujući bez ograničenja za kršenje bilo kakvog zastupanja, jamstva,  ili savez sadržan u ovim uvjetima ili bilo kojem primjenjivom zakonu ili propisu. Mogu prekinuti vašu upotrebu ili sudjelovanje  na web stranici ili izbrisati bilo koji sadržaj ili informacije koje ste objavili u bilo kojem trenutku, bez upozorenja, prema vlastitom nahođenju. 

         2.         Osim ukidanja ili obustave vašeg pristupa, zadržavam pravo poduzeti odgovarajuće pravne radnje, uključujući, bez ograničenja, provođenje građanske, kaznene i sudske zaštite.

   11. Izmjene i prekidi 

         1.         Zadržavamo pravo promjene, izmjene ili uklanjanja sadržaja web stranice u bilo kojem trenutku ili iz bilo kojeg razloga po vlastitom nahođenju bez prethodne obavijesti. Međutim, nemam obvezu ažurirati bilo kakve informacije na našoj web stranici. Također zadržavam pravo izmjene ili ukidanja cijele ili dijela web stranice bez prethodne obavijesti u bilo kojem trenutku. 

         2.         Nećemo biti odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmjenu, promjenu cijene, suspenziju ili prekid web stranice. 

         3.         Ne možemo jamčiti da će web stranica biti dostupna u svakom trenutku. Mogu naići na hardverske, softverske ili druge probleme ili moram izvršiti održavanje povezano s web stranicom, što rezultira prekidima, kašnjenjima ili pogreškama. 

         4.         Zadržavamo pravo promjene, revizije, ažuriranja, obustave, prekidanja ili druge izmjene web stranice u bilo kojem trenutku ili iz bilo kojeg razloga bez prethodne obavijesti. Slažete se da nemam nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak, štetu ili neugodnosti uzrokovane vašom nemogućnošću pristupa ili korištenja web stranice tijekom bilo kakvih zastoja ili prekida web stranice. 

         5.         Ništa u ovim Uvjetima neće biti protumačeno da nas obveže na održavanje i podršku web stranici ili za pružanje bilo kakvih ispravaka, ažuriranja ili izdanja u vezi s tim.

 1. Odricanja

         1.         mindfulnessa.com ne daje nikakvo jamstvo ili izjavu da će web stranica ispuniti vaše zahtjeve, da će biti zadovoljavajuće kvalitete, da će biti prikladna za određenu svrhu, da neće kršiti prava trećih strana, da će biti kompatibilna sa svim sustavima, da će biti sigurna i da će sve pružene informacije biti točne. Ne jamčim nikakve konkretne rezultate korištenja naše usluge.

         2.         Nijedan dio ove web stranice nije namijenjen za davanje savjeta, te na sadržaj ove web stranice ne treba se oslanjati prilikom donošenja bilo kakvih odluka ili poduzimanja bilo kakvih radnji.

   13.  Ispravke

Na web-mjestu mogu postojati informacije koje sadrže tipografske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na web-stranicu, uključujući opise, cijene, dostupnost i razne druge informacije. Zadržavam pravo ispraviti sve pogreške, netočnosti ili propuste te promijeniti ili ažurirati informacije na web stranici u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

 1. Dostupnost web stranice

         1.         Usluga se pruža “kakva jest” i na “kako je dostupna” osnovi.  Ne dajem nikakvo jamstvo da će Usluga biti bez nedostataka i / ili grešaka.  U najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom ne dajem nikakva jamstva (izričita ili implicirana) prikladnosti za određenu svrhu, točnost informacija, kompatibilnost i zadovoljavajuću kvalitetu.

         2.         mindfulnessa.com ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakve poremećaje ili nedostupnost web stranice koja proizlazi iz vanjskih uzroka, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kvar opreme ISP-a, kvar opreme domaćina, kvar komunikacijske mreže, nestanak struje, prirodne događaje, ratna ili zakonska ograničenja i cenzuru.

 1. Odricanje od odgovornosti

         1.         U najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, mindfulnessa.com ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakav izravni ili neizravni gubitak ili štetu, predvidljivu ili na drugi način, uključujući bilo kakvu  neizravnu, posljedičnu, posebnu ili uzornu štetu koja proizlazi iz korištenja web stranice ili bilo koje informacije sadržane u njoj. Korisnici bi trebali biti svjesni da web stranicu i njezin sadržaj koriste na vlastitu odgovornost.

         2.         Ništa u ovim uvjetima ne isključuje ili ograničava odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu koja je posljedica bilo kakvog nemara ili prijevare od strane mindfulnessa.com.

         3.         Uloženi su svi napori kako bi se osiguralo da se ovi uvjeti strogo pridržavaju relevantnih  odredbi  Zakona o obveznim odnosima iz 2005. godine.  Međutim, u slučaju da se utvrdi da je bilo koji od ovih uvjeta nezakonit, nevažeći ili na drugi način neprovediv, ta se odredba smatra odsječenom od ovih uvjeta i ne utječe na valjanost i provedivost preostalih uvjeta i odredbi.  Ova se odredba primjenjuje samo u jurisdikcijama u kojima je određena odredba nezakonita.

 1. Bez odricanja

U slučaju da bilo koja strana ovih Uvjeta ne iskoristi bilo koje pravo ili pravni lijek koji je ovdje sadržan, to se ne tumači kao odricanje od tog prava ili pravnog lijeka.

 1. Prethodni uvjeti i odredbe

U slučaju bilo kakvog sukoba između ovih Uvjeta i bilo koje njihove prethodne verzije, odredbe ovih Uvjeta će prevladati, osim ako nije izričito navedeno drugačije.

 1. Obavijesti

Sve obavijesti / komunikacije bit će nam dane  e-poštom na vanessa@mindfulnessa.com.  Smatrat će se da je takva obavijest primljena na dan slanja ako je e-pošta primljena u cijelosti radnim danom i sljedećeg radnog dana ako se e-pošta šalje vikendom ili državnim praznikom.

 1. Pravo i nadležnost

Ovi uvjeti i odnos između vas i mindfulnessa.com bit će uređeni i tumačeni u skladu sa Zakonom Republike Hrvatske i mindfulnessa.com te vi se slažete da ćete se podvrgnuti isključivo nadležnosti sudova Hrvatske.