VOĐENI DNEVNIK ZA UPOZNAVANJE I PRIHVAĆANJE SEBE

(1 recenzija korisnika)

11.11 (83.71 kn)

30 dana vođenog dnevnika namijenjenog svima koji žele upoznati sebe i pronaći ljubav i prihvaćanje za ono što otkriju.

Dnevnik je podijeljen u 4 tematska tjedna, a svaki dan sastoji se od nekoliko pitanja namijenjenih dubljem upoznavanju i prihvaćanju sebe.

Teme kroz tjedne:

Tjedan 1 – Otvoreno upoznavanje sebe
Dublje upoznavanje sebe kroz prizmu prošlosti, sadašnjosti i potencijala kojeg nosiš u sebi. Naravno, ovo je tek početak. Kako je promjena jedina konstanta života, upoznavanje sebe postaje svakodnevno putovanje i iskustvo. Ovaj tjedan otvora horizonte i daje nove ideje kako promišljati o sebi na otvoren i prihvaćajuć način.

Tjedan 2 – Potpuno prihvaćanje sebe
Tjedan prožet potpunim, radikalnim prihvaćanjem sebe. Kao i za prethodni tjedan, i prihvaćanje sebe je zapravo svakodnevna praksa. Tom svakodnevnom praksom svjesno gradimo nova temelja unutar sebe, tako nam i prihvaćanje sebe postaje dublje usađena i kroz vrijeme intuitivnija praksa.

Tjedan 3 – Unutarnji rast
Izazovan tjedan koji traži proaktivnost i posvećenost vlastitom napretku. Ovaj tjedan je svojevrsni pokretač jer daje uvid u nevjerojatan osjećaj koji se javlja onda kada krenemo implementirati stvari za koje znamo da će nam donijeti pozitivne promjene u životu.

Tjedan 4 – Ljubav prema sebi
Četvrti tjedan ima jednu glavnu namjeru: pokazati ti kako si već sada potpuna osoba koja zaslužuje istinsko prihvaćanje i bezuvjetnu ljubav (od sebe i drugih). Čak i onda kad ima stvari na kojima želiš poraditi, ovaj dnevnik ti želi pokazati kako to možeš raditi iz osjećaja ljubavi prema sebi, a ne iz osjećaja nedostatka ili manjkavosti.

 

Prvi dan kreće sa self-checkom (gdje smo trenutno) i postavljanjem namjera (gdje želimo stići), a posljednji dan (30. dan) posvećen je pregledu iskustva i promjena koje su proizašle.

Pisanje je odličan alat za introspekciju, rad na sebi i bolje razumijevanje sebe. Pokloni sebi (ili nekome drugom) ovo 30-dnevno putovanje iznutra i napravi prvi korak prema svjesnijem životu i životu po SVOJOJ mjeri.

 

Ovaj dnevnik je digitalan (pdf) te ga možete voditi na neki od idućih načina:

  • Pisanjem na tabletu
  • Isprintati (opcionalno staviti u spiralni uvez) i pisati
  • Uzeti praznu bilježnicu i u nju pisati (prepisivati si pitanja)

Nakon uspješnog plaćanja, dobit ćeš dva pdf-a: jedan za vođenje dnevnika u digitalnom izdanju i jedan za printanje (s dodatnim praznim stranicama radi veće preglednosti). Ukoliko se odlučiš na printanje, predlažem isprintati obostrano A4 sa spiralnim uvezom. Ovo će ti dati više nego dovoljno mjesta za pisanje (i šaranje).

Kategorija:

1 recenzija za VOĐENI DNEVNIK ZA UPOZNAVANJE I PRIHVAĆANJE SEBE

  1. Anonimno

    Odican

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)